Jeffrey Versteeg - Verpleegkundige in opleiding

Van logistiek medewerker naar de zorg!

Jeffrey Versteeg - Verpleegkundige in opleiding

Op 27 januari start het 2e zij-instroom traject bij Santé Partners. Een groep van 19 gemotiveerde mensen die graag de zorg in willen, maar niet de (juiste) papieren hebben, gaan het unieke leer-werktraject volgen bij ons. Jeffrey Versteeg is er één van, en we mogen hem volgen in zijn grote nieuwe stap van magazijnmedewerker in de logistiek naar de zorg.


Van logistiek medewerker naar de zorg! Jeffrey gaat het avontuur aan bij Santé Partners


Ik ben Jeffrey, 25 jaar oud en woonachtig in Vianen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gamen ,films, series en sporten zoals voetbal en kickboksen.  

Ik ben nu nog werkzaam in de logistiek als magazijnmedewerker. Het is een erg leuk bedrijf met hele leuke collega’s , maar de uitdaging ontbrak na een tijdje. Een stap hogerop kan niet want het bedrijf is er te klein voor. Wat mij wel altijd al heeft getrokken is het werk op de ambulance of in het ziekenhuis. Ik heb daar alleen nooit iets mee gedaan want ik had een vast contract en wilde een woning kopen. Die woning is nu gelukt. Dit is het moment om mij te gaan omscholen! M’n vriendin werkt bij Vitras Zeist en daar heb ik dan ook menig positieve verhalen van gehoord. Ik scrolde door mijn Facebook en zag dat Santé Partners een info avond hield in Nieuwegein.  Die avond heeft mij heel veel positieve informatie gegeven. Je leert veel door te doen en samen te werken. En je kan uitstromen wanneer jij wilt van helpende tot verpleegkundige. Ik ga zelf voor het diploma verpleegkundige. En misschien blijf ik dan wel in de thuiszorg als ik het zo erg naar mijn zin heb. Vanuit verpleegkundige kan je ook nog doorgroeien en specialiseren, dus genoeg uitdaging!  Ik verwacht een hele leerzame maar ook gezellige periode. Ik heb het meeste zin in de aankomende tijd omdat ik dan weer nieuwe dingen ga leren en het voldoening geeft om mensen te helpen. Het is wel even omschakelen van de logistiek naar de zorg, een compleet andere wereld. Maar binnenkort heb ik een kennismaking met team Lopik waar ik zal gaan werken en leren. En daar kijk ik erg naar uit!

Wil jij ook werk met je hart doen? En écht het verschil maken in iemands leven? Kortom, wil jij aan de slag in de zorg, maar heb je geen (voor-) opleiding of diploma in de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Wij bieden een uniek leer-werktraject waarbij je meteen aan de slag kunt en uiteindelijk je diploma op zak hebt variërend van niveau 2+ tot niveau 4.

Kijk hier voor meer informatie!

Uniek leer en werk traject

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.