Santé Partners Academie

Als je gezond en vitaal wilt zijn, heb je water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Hierdoor kan je ook groeien in je werk. Wij bieden je deze groei door middel van de Santé Partners Academie.

Zodra je in dienst bent van Santé Partners kan je gebruik maken van de Santé Partners Academie of het nou een vast of tijdelijk contract is. Vanuit één centrale plek bieden we vrijblijvend 50 trainingen, scholingen en e-learningsmodulen op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak.

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar buiten alle verplichte diploma’s/certificaten, is het ook belangrijk om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij Santé Partners Academie kun je daarom ook kiezen voor trainingen zoals Mindfulness, Social Media, BHV of Persoonlijke effectiviteit.

Als je ruimte hebt om te leren en ontwikkelen, vergroot dit jouw werkplezier en zorgt het ervoor dat je bij veranderende cliëntbehoeften kwalitatief goede zorg en begeleiding kunt leveren.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.