Onderscheidend in zorg en welzijn

Ben jij op zoek naar een organisatie die écht onderscheidend wil zijn in zorg en welzijn? Een organisatie waarbij jij de ruimte krijgt voor eigen initiatieven? Een organisatie die veel van je verwacht, maar waar je ook veel terug krijgt en ondertussen samenwerkt met leuke en bevlogen collega’s? Ben jij iemand die kritisch is, zich verantwoordelijk voelt, verbinding maakt, ruimte biedt en de klant en cliënt centraal stelt? Dan pas jij waarschijnlijk goed bij Santé Partners.

Binnen Santé Partners zorgen we er samen voor dat onze klanten en cliënten kunnen leven, wonen en meedoen in de maatschappij zoals zij dat willen. Onze medewerkers helpen de kracht van mensen te activeren en daarmee dragen we bij aan hun welbevinden en kwaliteit van leven. Dit doen we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid.

Onze ambitie

Inwoners, familie, ketenpartners en financiers ervaren Santé Partners als dé samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij, in de lokale omgeving.

Spreekt dit je aan? Dan pas jij bij Santé Partners! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.