Vrijblijvend kennismaken? Wij zijn er voor jou!

Tijdens de Werkbezoekdag, initiatief van JobOn, op woensdag 16 november 2022 krijg je de kans om achter de schermen bij ons mee te kijken! Laagdrempelig en geheel vrijblijvend nodigen we je uit in onze mooie organisatie.

Op deze pagina tref je alle netwerkmogelijkheden onder elkaar. Scroll gerust door naar beneden voor alle opties. We vertellen je graag over de vele mogelijkheden (mét en zonder diploma) en geven we je een breed inkijkje in onze organisatie met een breed palet aan mogelijkheden.

Meer informatie over de Werkbezoekdag en deelnemende organisaties? Klik dan hier!

Kom langs en maak kennis met onze recruiters!

We informeren je graag vrijblijvend over een baan of opleidingsplek bij Santé Partners. Zien we je bij één van de sessies? Live op ons hoofdkantoor in Tiel om 13.00 uur of online via Teams om 15.00 uur.

Meld je nu aan!
Kom langs en maak kennis met onze recruiters!

Interesse in de jeugdzorg?

Emmy Visser - Jeugdverpleegkundige

Altijd al meer willen weten over de jeugdgezondheidszorg? Dat komt mooi uit. Onze collega Emmy vertelt je graag meer over wat haar functie als jeugdverpleegkundige inhoudt. Meld je aan om 09.00 uur om nader kennis te maken online en ál jouw vragen te stellen. Mis het niet!

Schrijf je in!
Emmy Visser - Jeugdverpleegkundige

Kom je kennismaken in Culemborg?

Onze collega's vertellen je woensdag 16 november graag over het werken in de wijk in Culemborg en omgeving. Altijd al in de wijk willen werken of wil je meer informatie? Kom die dag gerust langs op de Constantijnlaan 2 in Culemborg tussen 10.00 en 12.00 uur en maak laagdrempelig kennis.

Meld je nu aan!
Kom je kennismaken in Culemborg?

Maak kennis met onze wijkverpleegkundige Frouke Suurmond

Frouke, wijkverpleegkundige in Haaften, vertelt je graag meer over het mooie werk dat ze doen. Achter ieder voordeur schuilt weer een ander verhaal, benieuwd wat dat is? Laat je informeren naar wat werken in de wijk betekent. Woensdag 16 november staat ze om 10.00 uur online voor je klaar.

Schrijf je in!
Maak kennis met onze wijkverpleegkundige Frouke Suurmond

Kopje koffie?

Maak kennis met ons team in Bilthoven

We openen de deuren op woensdag 16 november op ons kantoor in Bilthoven. Kom die dag vrijblijvend langs op de koffie of thee. We vertellen je graag over ons werk en de mogelijkheden die er zijn. We zijn er in de middag tussen 13.00 en 17.00 uur. Het adres is: Leyenseweg 111H, 3721 BC in Bilthoven. Zien we je dan?

Meld je nu aan!
Maak kennis met ons team in Bilthoven

Tot woensdag 16 november...

Een mooie dag vol mogelijkheden om online of op locatie kennis te maken en mee te lopen. Samen sterk!

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.