In de zorg valt veel te ontdekken
Vorig jaar is de publiekscampagne Ik Zorg van start gegaan, met als doel meer mensen enthousiast te maken voor een baan in de zorg. Op https://www.ontdekdezorg.nl/ laten meer dan 600 mensen met verschillende beroepen en opleidingen zien hoe veelzijdig werken in zorg en welzijn is.

Ook werken in de ouderenzorg is veelzijdig. Wist je dat een gemiddelde werkdag er heel anders uitziet dan de meeste mensen denken? Wie zorgt voor ouderen, die organiseert, signaleert, stimuleert, coacht, beslist, bewaakt, steunt, troost, verbindt, vernieuwt, improviseert, leert en meer. Elke dag opnieuw. Je moet dus veel in huis hebben om in deze mooie, veelzijdige omgeving te werken. Dat laten we zien en horen in de campagne Ontdek de Ouderenzorg, over werken in de ouderenzorg in de regio Gelderland.

Organisaties in de ouderenzorg slaan de handen ineen om de echte verhalen te laten vertellen door ouderen en medewerkers uit de zorg. Verhalen die je raken, hopelijk verbazen én inspireren. Benieuwd naar wat werken in de ouderzorg inhoudt? Bekijk de verhalen op http://www.ontdekdeouderenzorg.nl en op onze sociale mediakanalen.

Waarom doen wij mee?
Wij als Santé Partners vinden het belangrijk om (regionaal) samen te werken om de tekorten op de arbeidsmarkt gezamenlijk te verminderen. We kiezen daarom voor een actieve rol als werkgever in de regio en leveren graag onze bijdrage aan deze campagne.

Ontdek de ouderenzorg

 

 

Ik Zorg

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.