Solliciteren

Wil jij werk vanuit je hart doen? En écht het verschil maken in iemands leven? Ben jij op zoek naar een baan als verzorgende IG, waar je je creativiteit, professionaliteit en zelfstandigheid in kwijt kunt? Kom dan werken als verzorgende IG bij Santé Partners, een grote en betrokken speler in de zorg.

Je kunt je werk naar eigen inzicht en vrijheid vorm geven. Wij vinden ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben 85 (wijk)teams en enkele kleinschalige woonvormen, dus er is altijd wel een plekje bij jou in de buurt.

Whatsapp logo
√   Een vast contract is mogelijk
√   Je werkt altijd dichtbij huis
   Wij regelen en betalen jouw VTH-opleiding
√   Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid

Vacatures voor verpleegkundigen IG

Bekijk alle vacatures
Alle vacatures voor Verzorgende IG

Jij als Verzorgende IG..

bent voor onze teams de onmisbare collega voor zowel de persoonlijke verzorging als technische zorg. Je komt dagelijks bij cliënten thuis en ondersteunt hen waar nodig, op professionele wijze. Onze cliëntengroep verandert en de complexiteit neemt toe. Denk aan dementerende ouderen, cliënten met psychische problematiek en/of terminale zorg. Jij weet als geen ander met deze diversiteit om te gaan. Daarnaast vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten. Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit. Ook voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren, zelfstandig stappen ondernemen en wanneer nodig de juiste collega in schakelen. Je bent trots op je werk en beïnvloedt het positieve imago van onze organisatie.
 

Wat wij jou bieden

Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 35 (cao VVT), minimaal €1.902,- en maximaal €2,762,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, want je werkt flexibel. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling, een eindejaarsuitkering (8,33 %), aanvullend volgt er een cao verhoging: 3% per juli 2021. Je krijgt een mobiele telefoon. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma mbo Verzorgende IG. Kom je uit de kraam- of gehandicaptenzorg, dan bekijken we graag jouw mogelijkheden. Ook als je derdejaars student verzorgende IG of verpleegkundige bent, komen we voor deze functie graag met je in contact.
  • Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien, ook in het weekend.
  • Om deel uit te maken van een zelfsturend team ben je collegiaal, communicatief, flexibel en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

Meer informatie of solliciteren? 

Geeft ontwikkeling en uitdaging jou energie? Dan is een baan als verzorgende IG passend voor jou. Solliciteer dan via de direct solliciteren button. Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip (06-12821476) of recruitment assistent Mary Sohilait (06-10887915). Nemen wij niet direct op? Stuur ons een app en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
 
Solliciteren
Whatsapp logo

Onze kernwaarden

Past Santé Partners bij jou?

Wij willen een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan goede zorg nu én in de toekomst. Door samen te werken om goede zorg nog beter te maken. Onze kernwaarden staan daarbij centraal. Spreekt dit je aan? Dan pas jij bij Santé Partners.

we geven <br>vertrouwen

we geven
vertrouwen

we nemen <br>verantwoordelijkheid

we nemen
verantwoordelijkheid

we bieden <br>vrijheid

we bieden
vrijheid

we maken <br>verbinding

we maken
verbinding

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.