De zorg is steeds in beweging, daarom is het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen zodat je goed op je plek zit! Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag in onze Santé Academie, vanuit hier bieden we 50 trainingen, scholingen en e-learningsmodulen.

Wil je een opleiding volgen? Ook dat kan, we kijken samen met je naar een opleiding die bij jou past en wat jouw wensen zijn. We werken met verschillende mbo en hbo-scholen waar jij een opleiding kan volgen die past bij jouw (nieuwe) functie.

Buiten alle verplichte diploma’s en certificaten, is het ook belangrijk om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij onze Santé Academie kun je daarom ook kiezen voor trainingen zoals Mindfulness, Social Media, BHV of Persoonlijke effectiviteit. Als je ruimte hebt om te leren en ontwikkelen, vergroot dit jouw werkplezier en zorgt het ervoor dat je bij veranderende cliëntbehoeften kwalitatief goede zorg en begeleiding kunt leveren.

Op zoek naar een stage?

Op zoek naar een stage?

We bieden verschillende stages op elk niveau: MBO, HBO en WO-niveau. Onze enthousiaste collega’s in de Wijkverpleging, het Sociaal Domein, Wonen & Behandeling, de Jeugdgezondheidszorg en de Serviceorganisatie begeleiden je graag tijdens jouw stageperiode. Onze stageplaatsen zijn erkend door het Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Op zoek naar een opleidingsplek voor AIOS Jeugdarts KNMG of Arts M&G?

Op zoek naar een opleidingsplek voor AIOS Jeugdarts KNMG of Arts M&G?

Wij bieden opleidingsplekken voor AIOS Jeugdarts KNMG. Daarnaast kunnen wij ook basisartsen, (keuze-)coassistenten en verpleegkundig specialisten in opleiding begeleiden. Onze bevlogen jeugdartsen en Verpleegkundige Specialisten nemen je graag mee in de 0-4 JGZ.

Kijk alvast bij onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.