Samen sterk

Samen maken we het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, client en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Ons werkgebied

Met meer dan 3000 medewerkers ondersteunen we dagelijks mensen en bewoners die dit nodig hebben. Mensen die wonen in de regio's: Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, kennen allemaal hun eigen wensen en behoeften. Zo bieden we bijvoorbeeld in de ene gemeente welzijn aan en in de andere gemeente werken we samen met een partnerinstelling die welzijn biedt. Op deze manier zorgen we dat onze bewoners en cliënten de beste zorg en ondersteuning krijgen. Samen sterk!

Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op!
Ons werkgebied

Medewerker centraal

Bij Santé Partners vinden wij een inclusieve organisatiecultuur belangrijk. Een cultuur waarin alle medewerkers actief betrokken en opgenomen worden in het team. Dit sluit perfect aan op onze strategie Samen Sterk; een fijne en gezonde plek om te werken.

Werken bij Santé Partners betekent werken op een plek waar jij als medewerker centraal staat. Een plek waar jij jezelf kan zijn, je vrij voelt om je mening te geven, je gewaardeerd en gerespecteerd voelt en waar je jezelf in een veilige leeromgeving verder kan ontwikkelen.

Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar, dit betekent: elkaar zien, horen en waarderen. Dit vormt de basis voor elke professional in onze organisatie. Samen sterk!

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.