Wil jij de overstap maken naar de zorg?

Wil jij werk met je hart doen? En écht het verschil maken in iemands leven? Kortom, wil jij aan de slag in de zorg, maar heb je geen (voor-)opleiding of diploma in de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Wij bieden een uniek leer-werktraject waarbij je meteen aan de slag kunt en uiteindelijk je diploma op zak hebt variërend van niveau 2+ tot niveau 4.

Tijdens het hele leertraject kun je rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding. Onze praktijkverbinders staan voor je klaar en ondersteunen je met het opstellen van jouw individuele leerplan. Samen bepalen we wat voor jou haalbaar is en hoe dat past bij jouw leerstijl en voorkeuren. Flexibel en op maat. Bovendien werken onze praktijkverbinders nauw samen met onze opleidingspartners, waardoor je de theorie direct kan toepassen in de praktijk. Via onze social learning omgeving word je gestimuleerd om op een leuke en laagdrempelige manier met studiegenoten en docenten in gesprek te gaan over de stof. Zo leer je van en met elkaar.

Kom jij bij ons herintreden?

Je hebt je diploma, maar bent een aantal jaren niet meer werkzaam geweest in de zorg. Je hebt dus de nodige ervaring en wilt graag weer aan de slag in de zorg. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in zorg en welzijn. Daarom begeleiden we je graag, zodat je snel weer aan de slag kan.

Inspiratiebijeenkomst

Op vier momenten bieden wij in samenwerking met het ROC Rivor en Avans+ inspiratiebijeenkomsten aan. Te weten op:
  • Dinsdag 1 oktober van 15:00 tot 17:00 in Tiel (ROC Rivor, Bachstraat 1) 
  • Dinsdag 1 oktober van 19:00 tot 21:00 in Tiel (ROC Rivor, Bachstraat 1) 
  • Woensdag 2 oktober van 15:00 tot 17:00 in Nieuwegein (’t Veerhuis, Nijemonde 4)
  • Woensdag 2 oktober van 19:00 tot 21:00 in Nieuwegein (’t Veerhuis, Nijemonde 4)
Tijdens deze bijeenkomsten geven we je uitleg over het leren en werken in de praktijk en de voorwaarden om deel te nemen aan het opleidingstraject. Uiteraard is er ook ruimte om je persoonlijke vragen te stellen. 
Spreekt dit unieke traject van werken en leren jou aan? Stuur voor 27 september aanstaande je motivatie, een recente CV en jouw aanmelding voor één van de inspiratiebijeenkomsten via de ‘solliciteren / aanmelden’ button hieronder.

Solliciteren Leer- en werktraject Zorg & Welzijn

Solliciteren / aanmelden

Relevante vacature

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.