Wil jij de overstap maken?

Wil je met je hart werken? Wil je het verschil maken in iemands leven? Wil je je inzetten voor anderen? Maar ben je nog niet in het bezit van een diploma binnen de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Middels een leerwerktraject ga je aan de slag om uiteindelijk je diploma te behalen variërend van niveau 2+ tot niveau 4. Gezamenlijk bepalen we wat haalbaar is. Onze praktijkverbinders staan voor je klaar en ondersteunen je met het opstellen van jouw individuele leerplan en zorgen voor een optimaal leerklimaat. Onze Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) vacatures bieden wij aan op deze website. Mocht er geen vacature open staan, vergeet dan niet om een vacature alert aan te maken. Wij informeren je dan automatisch per mail wanneer er weer opleidingsplaatsen beschikbaar zijn.

Kom jij bij ons herintreden?

Je hebt je diploma, maar bent een aantal jaren niet meer werkzaam geweest in de zorg. Je hebt dus de nodige ervaring en wilt graag weer aan de slag in de zorg. In de afgelopen jaren is er wel veel veranderd in zorg en welzijn. Daarom begeleiden we je graag, zodat je snel weer aan de slag kan.

Relevante vacature

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.