Wil jij werk met je hart doen? En écht het verschil maken in iemands leven? Kortom, wil jij aan de slag in de zorg, maar heb je geen (voor-) opleiding of diploma in de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Wij bieden een uniek leer-werktraject waarbij je meteen aan de slag kunt en uiteindelijk je diploma op zak hebt variërend van niveau 2+ tot niveau 4.

Tijdens het hele leertraject kun je rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding. Onze praktijkverbinders staan voor je klaar en ondersteunen je met het opstellen van jouw individuele leerplan. Samen bepalen we wat voor jou haalbaar is en hoe dat past bij jouw  Zo werken we aan een optimaal leerklimaat dat past bij jouw (eruit) leerstijl en voorkeuren. Flexibel en op maat. Bovendien werken onze praktijkverbinders nauw samen met onze opleidingspartners, waardoor je de theorie direct kan toepassen in de praktijk. Via onze social learning omgeving word je gestimuleerd om op een leuke en laagdrempelige manier met studiegenoten en docenten in gesprek te gaan over de stof. Zo leer je van en met elkaar.

Kom jij bij ons herintreden?

Je hebt je diploma, maar bent een aantal jaren niet meer werkzaam geweest in de zorg. Je hebt dus de nodige ervaring en wilt graag weer aan de slag in de zorg. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in zorg en welzijn. Daarom begeleiden we je graag, zodat je snel weer aan de slag kan.

Uniek leer en werk traject

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.