Positieve gezondheidswens

Per 1 januari 2018 vormen STMR en Vitras een nieuwe organisatie Santé Partners. Alle medewerkers zijn overgegaan naar de nieuwe organisatie. Onze zorg-, hulp- en dienstverlening aan cliënten blijven we aanbieden vanuit de vertrouwde merken Vitras en STMR.

De naam Santé Partners, bedacht door een medewerker, benadrukt de positieve gezondheidswens van de organisatie. Het is een krachtige en positief klinkende eerste naam: Santé, met een krachtige toevoeging Partners, die de samenwerking met onze stakeholders benadrukt.

Samenwerkingspartner

Als Santé Partners zijn we richting stakeholders de samenwerkingspartner in (jeugd)zorg, wonen, welzijn en diensten in de regio Utrecht en Midden Gelderland. We ondersteunen, onder de merken Vitras en STMR, mensen thuis of dichtbij in de wijk zodat zij kunnen leven, wonen en meedoen zoals zij dat willen. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit. Dat doen we vanuit het principe van positieve gezondheid met inzet van wijkteams die weten wat hun cliënten nog zelf kunnen en wat ze daarnaast nog aan zorg en ondersteuning nodig hebben.

Werkgebied

Santé Partners zet haar zorg, dienstverlening en netwerk in binnen het werkgebied Rivierenland, Bommelerwaard, de Betuwe, de regio Arnhem en de regio Utrecht. In alle gemeenten werken we samen met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, apotheken, gezondheidscentra, welzijnsorganisaties, GGZ, GGD, zorgorganisaties, verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Kom jij onze teams versterken?

Bekijk dan snel onze vacatures

Bekijk alle vacatures
Kom jij onze teams versterken?

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.