Als je nieuwsgierig blijft, blijf je leren.

Linda Adviseur Leren & Ontwikkelen

Linda

Wat is jouw expertise?
Opleiden en ontwikkelen en dat is een heel breed begrip. Je moet hierbij dan denken aan: beroepsopleiding, (bij)scholing, doorontwikkeling en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als organisatie moeten we meebewegen in het leerlandschap en daar de medewerkers in meenemen.

Hoe maak jij het verschil binnen jouw functie?
Ik denk door alles met elkaar te kunnen verbinden. Als je in opleiding bent moet je ook goede begeleiding krijgen, het één kan niet zonder het ander. Als je werkplezier wil hebben dan moet je bewust zijn waar je naartoe wil. De vraag die daarbij hoort is dan ook: ‘Waar krijg ik werkplezier van en wat heb ik nodig?’. Ik haal voldoening om hierbij te kunnen faciliteren.

Welke vrijheid ervaar jij bij ons?
Qua vrijheid ervaar ik alle vrijheid die er is. Ik heb mezelf het afgelopen jaar kunnen door ontwikkelen. Dat kan omdat ik veel ruimte voel bij het invullen van mijn functie. Ik vind het team waarin ik werk heel fijn  en ik voel me vrij binnen ons team. Ik heb altijd het gevoel dat ik mezelf kan zijn.

Werk-privé balans vinden wij belangrijk, hoe ondersteunen wij jou hierbij?
Door ruimte te creëren en je eigen agenda te kunnen beheren. Er zijn voor mij geen onrealistische verwachten vanuit de organisatie. Er is ook vertrouwen in jou als werknemer, dus het gevoel van vertrouwen dat je krijgt helpt bij een goede werk-privé balans.

Hoe ontwikkel jij jezelf?
Ik ontwikkel door te doen en nieuwsgierig te blijven. Ik durf te vragen, ben nieuwsgierig naar de ander en schroom niet in het nemen van beslissingen. Als ik twijfel check ik dit bij een of meerdere collega’s of zoek ik een sparringpartner. Als je nieuwsgierig blijft, blijf je leren.

Wij geven kleur aan het leven van mensen, wat is jouw favoriete kleur?
Blauw. Blauw doet me denken aan water dat blijft stromen. Het heeft een bepaalde oerkracht en eigen leven. Tevens creëert het een balans. Dat fascineert mij.

Iets wat mensen misschien niet van deze functie zouden verwachten is…
Dat we bijna bij alle projecten binnen de organisatie zijn aangehaakt. We zijn de spin in het web. Hierdoor hebben we veel contact met de andere afdelingen én met de medewerkers. Dat proberen we allemaal samen te laten vloeien, onder andere bij als re-ablement, virtuele thuiszorg, en VPT (Volledig Pakket Thuis).

Wat maakt het werken bij Santé Partners zo leuk?
Ik vind dat je jezelf kan zijn en er zijn zo ontzettend veel groei- en ontwikkelmogelijkheden. In de jaren dat ik deze functie uitvoer is geen één jaar hetzelfde geweest. Het is de vrijheid die je krijgt en de verbinding die je daardoor voelt. Als je me vrij laat dan houd je me vast. Dus echt de vrijheid om me te ontwikkelen en de verbinding van een team.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.