Van verzorgende IG tot verpleegkundige, ik blijf mezelf continu ontwikkelen!

Marieke de Kloe Verpleegkundige

Marieke de Kloe

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben heel leergierig en wil elke dag de best mogelijke zorg kunnen bieden. Toen ik hier begon, was ik verzorgende IG. Daarna deed ik een opleiding tot eerstverantwoordelijk verzorgende en nu doe ik de interne opleiding leerling verpleegkundige.

Mijn ultieme doel is om ambulanceverpleegkundige te worden, maar vooralsnog werk ik met heel veel plezier bij Santé Partners. In de woonvorm waar ik werk, wonen dementerende ouderen. Ik ben niet alleen bezig met de zorg voor hen, maar ook met voeding, activiteiten. Dat maakt de zorg in een woonvorm heel anders dan die in een ziekenhuis, waar verpleegkundigen zich toch vooral bezighouden met de zorg.

Ik denk dat activiteiten net zo belangrijk zijn voor mijn cliënten als goede zorg. Zonder dagbesteding zie ik ze snel achteruit gaan. Dan worden ze somber of apathisch. Wij gaan er bijvoorbeeld wel eens op uit met bewoners. Zo gingen we eens naar de kersenboomgaard. Heel simpel: een kop koffie drinken en kersen eten. Maar ze genoten er zo van: van het weer, de omgeving. Hen zo vrolijk te zien lachen, dat doet me wel wat.

Relevante vacatures

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.