Ik heb veel verschillende rollen gehad. Ik deel mijn ervaringen en visie nu graag met collega’s!

Jeroen Bras Gebiedsmanager Zorg

Jeroen Bras

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik collega’s echt verder kan helpen. Soms door een probleem op te lossen, soms door samen een goed gesprek te voeren.

Ik werk al 13 jaar voor Santé Partners en heb veel verschillende rollen gehad. Ik ben onderaan begonnen en vind het ontzettend leuk om nu mijn ervaringen en visie te kunnen delen. Door binnen een team één op één gesprekken te voeren, juist ook over onderwerpen als hoge werkdruk of onzekerheid probeer ik collega’s in hun kracht te zetten. Als ik iemand het gevoel kan geven dat ze op de juiste weg is en klaar voor de volgende stap, dan is het voor mij een geslaagde dag.

Ik vind het heel fijn om met mensen te werken. Ik geef graag vertrouwen, want ik heb ook altijd vertrouwen gekregen van de organisatie. Mijn ervaring is dat als je iets echt wil, je het gewoon moet gaan doen en je daar dan ook de ruimte voor krijgt. Santé Partners heeft mij de mogelijkheid geboden om door hard te werken te komen waar ik nu ben.

Wie weet doe ik over een tijdje wel weer iets anders. Onder andere door de verschillende e-learnings die ik volg via de Santé Partners Academie blijf ik in beweging en ontwikkeling. Geen stoffige boeken of stencils, maar online leren waar en wanneer ik wil. Zo is geen enkele dag hetzelfde voor mij!

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.