Wat ik vooral graag wil laten zien is hoe trots onze collega’s mogen zijn op wat ze doen.

Karin Kramer Communicatieadviseur

Karin Kramer

Na ruim 9 jaar als communicatieadviseur bij een ICT -dienstverlener wilde ik graag mijn kennis en ervaring inzetten in een andere omgeving. Natuurlijk vond ik de overstap naar de zorg best spannend, ik kende immers ook de vooroordelen.

Maar eigenlijk wist ik er zelf weinig van. Daarom ben ik veel op pad gegaan met collega’s. Een dag in de thuiszorg, een ochtend op een consultatiebureau, meelopen met een jeugdcoach en veel praten met collega’s over woonvormen of specialistische zorg zoals ons team Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen. Ik leer nu nog altijd en word ook steeds enthousiaster. Wat een mooi vak, maar vooral; wat een mooie mensen!

Het leukste vind ik het ophalen van de vele verhalen die er zijn binnen onze organisatie. In welke vorm dan ook. Zo ben ik begonnen met vloggen, een leuke manier om te kunnen laten zien wat het vak echt inhoudt. Wat ik vooral graag wil laten zien is hoe trots onze collega’s mogen zijn op wat ze doen. Voor hen is het soms zo vanzelfsprekend. Maar ik blijf het nog elke dag bijzonder vinden.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.