Het maken van de juiste match geeft mij een goed gevoel.

Olivia van Blijdesteijn Recruiter

Olivia van Blijdesteijn

Santé Partners is voor mij een organisatie die veel vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit biedt. Je wordt constant uitgedaagd om op zoek te gaan naar creatieve mogelijkheden om je doel te bereiken. Gezien de huidige arbeidsmarkt wordt hier veel aanspraak op gemaakt. Ik ben er trots op dat wij met een klein team van collega’s toch in staat zijn een grote groep professionals te enthousiasmeren voor onze organisatie.  De diversiteit aan functies is groot, omdat wij voor verschillende vakgebieden werven. Geen dag is hetzelfde en onze doelgroepen zijn divers. Het voelt goed om collega’s te werven die bijdragen aan een maatschappelijk belang; de zorg en welzijn van anderen.

Het leukste aan mijn baan vind ik het voeren van gesprekken. Het maken van de juiste match, waardoor ik onze teams kan ondersteunen geeft mij een goed gevoel. Natuurlijk wil je ook dat de kandidaat op de juiste plek terecht komt en zich welkom voelt binnen een team. Ook wanneer er niet direct een match is zie ik het als uitdaging om samen met de kandidaat op zoek te gaan naar een plek die beter past. Het is belangrijk dat de nieuwe collega zich thuis voelt binnen onze organisatie. Samen met collega’s heb ik daarom de introductiedag opgezet. Hiermee willen we onze nieuwe collega’s een warm welkom geven. Het is dan altijd leuk om nieuwe collega’s te begroeten die bij mij op gesprek zijn geweest.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.