Samen met een team bevlogen en betrokken collega’s werken we er elke dag aan om ons “ kostbaar kapitaal” - de medewerkers, te adviseren en te ondersteunen.

Olivia van Blijdesteijn HR Adviseur

Olivia van Blijdesteijn

Binnen Santé Partners heb ik ervaren hoe het is om met plezier hard te werken. Er is een gevoel van vertrouwen en vrijheid, wat ik persoonlijk enorm kan waarderen. Samen met een team bevlogen en betrokken collega’s werken we er elke dag aan om ons “ kostbaar kapitaal” - de medewerkers, te adviseren en te ondersteunen. 

De zorg staat nooit stil en dat maakt het werkveld zo dynamisch en uitdagend. Bij Santé Partners heb ik de kans gekregen intern een stap te maken van Recruiter naar HR-adviseur. Nu kan ik zowel “on the job” als middels een aangeboden opleiding groeien in mijn rol en functioneren. Tevens hebben we een hecht team en gaat er geen dag voorbij zonder een gezonde dosis humor. Ook is flexibel werken geen punt. Als werknemer kan ik zo mijn werk perfect combineren met mijn gezin en uitgedaagd blijven in deze leuke functie.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.