Bij moeilijkere vragen over de financiering van de zorg komen collega’s vaak naar mij. Ik weet ook niet alles, maar kan ze wel verder helpen of doorverwijzen.

Charlotte Senior medewerker zorgadministratie

Charlotte

Wat is jouw expertise?
Ik vind het leuk om me te verdiepen in materie en casuïstiek. Bijvoorbeeld met VPT (Volledig Pakket Thuis) wat we aanbieden aan cliënten, ik controleer of we blijven voldoen aan de wet- en regelgeving. Bij moeilijkere vragen over de financiering van de zorg komen collega’s vaak naar mij. Je helpt de mensen/ cliënten en de organisatie. Ik weet ook niet alles, maar kan ze vaak wel verder helpen of doorverwijzen.

Hoe maak jij het verschil binnen jouw functie?
Ik ben eigenlijk de enige die deze functie uitvoert en heb naast dat ik zaken controleer ook een signalerende functie. Wijkverpleegkundigen en managers schakelen direct met mij als het gaan om de WLZ of zaken rondom zorgverzekeraars. Alle zorg die we leveren moeten we namelijk ook kunnen declareren.

Welke vrijheid ervaar jij bij ons?
Niemand zegt tegen mij wat ik moet doen, wanneer of hoe. Ik ervaar best veel vrijheid en heb ook volledige ruimte om mijn werkzaamheden zelf in te richten. Je moet er wel mee om kunnen gaan.

Werk-privé balans vinden wij belangrijk, hoe ondersteunen wij jou hierbij?
Je bent vrij om je agenda in te plannen, bijvoorbeeld als je een afspraak hebt overdag dan kan dat gewoon. Ik haal het dan op een later moment in of werk een uurtje langer door. Het is goed te managen, in goed overleg is alles mogelijk.

Hoe ontwikkel jij jezelf?
Zorgkantoren en ook het systeem ONS houden vaak webinars, deze houden mij up-to-date over de wet- en regelgeving en de wijzigingen die er zijn. Ook hou ik de nieuws berichten vanuit de overheid, zorgverzekeraars, zorgkantoren en Actiz in de gaten.

Wij geven kleur aan het leven van mensen, wat is jouw favoriete kleur?
Roze en paars, ik heb nu ook gekleurde nagels en draag deze kleuren graag. Het maakt me vrolijk en ik voel me daardoor ook vrouwelijk.

Iets wat mensen misschien niet van deze functie zouden verwachten is…
Dat er heel veel informatie is wat moet je kennen, er zijn namelijk allerlei onderwerpen waar je iets van moet af weten. Als organisatie leveren we ook veel verschillende zorg, hier komt veel bij kijken. Zorgadministratie is een heel specifiek vak, je gaat namelijk best diep de inhoud in. Mensen kunnen dit soms nog wel eens onderschatten.

Wat maakt het werken bij Santé Partners zo leuk?
Ik word hier gewaardeerd als persoon en voor het werk dat ik doe. Wanneer ik met ideeën kom over hoe we dingen anders of beter kunnen regelen dan wordt er echt geluisterd en gekeken hoe we dat kunnen doen.

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.