Moeder zijn is goed te combineren met een uitdagende, afwisselende baan.

Tessa Walschots Recruiter

Tessa Walschots

Ik heb gesolliciteerd bij Santé Partners vanwege de aansprekende vacaturetekst. De tekst was vlot geschreven, het team sprak mij aan en de tekst gaf mij het gevoel van vrijheid, omdat er werd aangegeven dat je je eigen functie kon creëren. Ik zie die vrijheid ook echt terug in meerdere aspecten. Moeder zijn is goed te combineren met een uitdagende, afwisselende baan. Voorheen werkte ik als vestigingsmanager bij een groot uitzendbureau. De cultuur was er gewoon niet naar om je kantooruren te verplaatsen naar de avonduren. Nu heb ik de mogelijkheid om zelf mijn uren in te plannen en eventueel vanuit huis te werken.

Als corporate recruiter kan ik meer de diepte in gaan. Ik ben nu verantwoordelijk voor de werving van één organisatie en niet voor de werving van meerdere organisaties. Hierdoor richt ik mij naast het voeren van gesprekken ook op de ontwikkeling van onze nieuwe werken bij site, het optimaliseren van processen en de werving van zij - instromers. Ik heb nu de mogelijkheid om projecten van A tot Z  uit te voeren, waardoor ik de teams zo goed mogelijk kan ondersteunen. Daar word ik blij van.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.