Verpleegkundig Leiderschap

Binnen Santé Partners streven we er naar dat je trots bent op je vak en dit durft uit te stralen. Je bent tenslotte altijd ons visitekaartje. Jij hebt een grote invloed op de kwaliteit van jouw cliëntenzorg. Jij weet als geen ander wat er belangrijk is voor jouw cliënten. Door leiderschap te tonen oefen jij invloed uit op de cliëntgerichtheid, effectiviteit en veiligheid van zorg.

Wij vinden het belangrijk dat jij kansen ter verbetering ziet en benut. En dat samen met anderen binnen de zorgorganisatie oppakt. Ook stimuleren we dat je laat weten wat je hebt bereikt; zodat ónzichtbaar werk, zichtbaar wordt voor iedereen. Want jíj maakt het verschil!

Binnen Santé partners noemen we dit Verpleegkundig Leiderschap.

Om jou hierbij te ondersteunen, kan je bij ons het drie jarige programma Verpleegkundig Leiderschap volgen. Dit programma is gebaseerd op vier leiderschapspijlers:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Klinisch leiderschap
  • Professioneel leiderschap en organisatie
  • Systeem leiderschap

Tijdens dit programma leer je reflectieve en onderzoekende vragen te stellen en evidence based practice te gebruiken. Je maakt als rolmodel het verschil voor uitkomsten van cliënten, collega’s, zorgorganisaties en maatschappij.

Symposium Verpleegkundig Leiderschap

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.