Santé Academie

De zorg is constant in beweging, jijzelf bent constant in beweging. Daarom is het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen zodat je goed op je plek zit! We investeren graag in jou, zodat jij kan groeien in je werk en bieden hier volop mogelijkheden toe met onze Santé academie. Zodra je in dienst bent van Santé Partners kan je gebruik maken van de Santé Academie, met een vast en tijdelijk contract. Vanuit één centrale plek bieden we vrijblijvend 50 trainingen, scholingen en e-learningsmodulen op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak.

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar buiten alle verplichte diploma’s/certificaten, is het ook belangrijk om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij Santé Academie kun je daarom ook kiezen voor trainingen zoals Mindfulness, Social Media, BHV of Persoonlijke effectiviteit.

Als je ruimte hebt om te leren en ontwikkelen, vergroot dit jouw werkplezier en zorgt het ervoor dat je bij veranderende cliëntbehoeften kwalitatief goede zorg en begeleiding kunt leveren.

Benieuwd welke baan bij jou past?

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.