Open Hiring

Wil jij graag aan de slag als huishoudelijke hulp in Zeist? Bij Santé Partners zetten wij jouwensen en mogelijkheden voorop en staat de deur voor je open. Iedereen is welkom om op deze functie te solliciteren. We vragen niet naar je opleiding, leeftijd of ervaring! Bij Santé Partners staan we voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder.

Ga aan de slag als Huishoudelijke Hulp in Zeist zonder sollicitatiegesprek
‘Open Hiring’ houdt in dat je, als je wilt werken, je gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek en cv. Bij ons ben je welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding, leeftijd of ervaring en leren we je graag kennen om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan. 

De enige voorwaarde die we stellen om in aanmerking te komen voor deze functie is dat jij bij ons langskomt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Als je bij ons langskomt, dan ontvangen we je met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over Santé Partners en over de baan. Als dat voor jou goed voelt, zet je jouw naam op een lijst. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt. Zo simpel is het! Wij voeren geen sollicitatiegesprek en stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature.

Wanneer kan je langskomen om je in te schrijven? 

Dinsdag 11 april 2023 tussen 10.00 en 11.30 uur.

Waar?
Bergweg 1, 3701 JJ in Zeist. Bekijk dit filmpje om te zien hoe je op ons kantoor komt.

Wat ga je doen?
Als huishoudelijke hulp voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij de cliënten thuis, denk aan stofzuigen, opruimen, afstoffen en de badkamer schoonmaken. Hierdoor kunnen ze zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Uiteraard maak je graag een praatje en zorg je ervoor dat zij jou als vriendelijk, hartverwarmend en gezellig ervaren. Ook bied je vaak een luisterend oor en zorg je ervoor dat je er even kunt zijn voor de cliënt. Daarnaast let je ook op hoe het gaat met de cliënt en geef je door wanneer er iets aan de hand is. In jouw baan werk je samen met andere afdelingen. De doelgroep waarmee je werkt is divers. Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze baan betekenisvol, uitdagend en afwisselend.

Jouw nieuwe werkplek
Je werkt in een fijne open sfeer bij cliënten thuis. Je hebt een zelfstandige baan, dat geeft jou veel vrijheid. Naast de zelfstandigheid vinden we verbinding tussen collega's ook belangrijk. 

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto uurloon tussen de €12,25 en €15,22
 • We kijken samen hoeveel uur je wilt werken
 • Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, in het weekend ben je vrij
 • Je reiskosten worden vergoedt 
 • Je bouwt pensioen op
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% in november
 • En 8% vakantiegeld in mei

Je bent welkom als je...

 • geen moeite hebt met bijvoorbeeld bedden verschonen en tillen
 • kan traplopen en kan fietsen of autorijden van werkadres naar werkadres 
 • in Zeist of nabije omgeving woont
 • een zorghart hebt en affiniteit met werken in de huishouding 
 • de Nederlandse taal voldoende beheerst
 • weet om te gaan met een smartphone (telefoon)

Enthousiast geraakt na het lezen van bovenstaande? Kom dan snel langs bij ons op kantoor in Zeist op dinsdag 11 april en schrijf je in op onze vacaturewachtlijst! Zien we je dan?

Alleen als je je persoonlijk inschrijft, kom je in aanmerking voor de baan als Huishoudelijke Hulp op basis van Open Hiring. Omdat je bij Sante Partners met een kwetsbare doelgroep komt te werken, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure. De procedure vindt plaats op volgorde van inschrijving.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.