Stagebureau Santé Partners

Wil jij het werken in de zorg ervaren binnen een professionele en toonaangevende organisatie? Wil je in je eerste leerjaar basiskennis vergaren binnen de zorg of de eerste stappen als beginnend beroepsbeoefenaar maken en dit alles onder deskundige begeleiding? Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons stage te lopen.

In de verschillende domeinen – Zorg, Sociaal Domein en Wonen & Behandeling, werken enthousiaste collega’s die jou als toekomstige (zorg)collega graag helpen en praktisch opleiden.

Ook bij onze ondersteunende diensten, zoals ICT en financiën, zijn stagiaires zeer welkom.
Alle stagiaires binnen Santé Partners krijgen een stagevergoeding conform cao VVT.

Maatwerk

Wat kun je verwachten al je bij ons stage loopt? Allereerst goede deskundige begeleiding, een goed en veilig leerklimaat, maar ook aansluiting vinden op je leerdoelen/ -vragen. Om hier een goede match in de praktijk in te maken, coördineert het stagebureau de stageaanvragen.

Elke stageaanvraag wordt zorgvuldig behandeld, maar omdat kwaliteit van het praktijkleren bij ons hoog staat aangeschreven, kunnen we niet alle stageaanvragen honoreren. Daarom komen we graag persoonlijk met je in contact en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Samenwerking

Santé Partners heeft een jarenlange samenwerking met diverse onderwijsinstellingen in de regio, zowel op MBO als HBO of WO-niveau.  Tevens zijn onze stageplaatsen erkend door het Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats, dan kun je via de button een aanvraagformulier invullen. Een medewerker van het stagebureau neemt dan contact met je op.

Meer informatie:
Stage@santepartners.nl

Aanvraagformulier stageplaats Santé Partners

Aanvraagformulier Stageplaats

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.