Als zij-instromer aan de slag in de zorg?

Droom jij er ook wel eens van om te werken vanuit je hart en écht het verschil te maken in iemands leven? Kortom, wil jij aan de slag in de zorg, maar heb je geen (voor-) opleiding of diploma in de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Wij bieden een uniek leer-werktraject waarbij je meteen aan de slag kunt en uiteindelijk je diploma op zak hebt variërend van niveau 2+ tot niveau 4.

Tijdens het hele leertraject kun je rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding. Onze praktijkverbinders staan voor je klaar en ondersteunen je met het opstellen van jouw individuele leerplan. Samen bepalen we wat voor jou haalbaar is, zo werken we aan een optimaal leerklimaat dat past bij jouw leerstijl en voorkeuren: flexibel en op maat.

Bovendien werken onze praktijkverbinders nauw samen met onze opleidingspartners, waardoor je de theorie direct kan toepassen in de praktijk. Via onze social learning omgeving word je gestimuleerd om op een leuke en laagdrempelige manier met studiegenoten en docenten in gesprek te gaan over de stof. Zo leer je van en met elkaar!

Anja van Anholt, verzorgende 3IG in opleiding:
‘Ik ben in 2020 gestart met de opleiding tot niveau 3IG binnen een intramurale instelling via het modulaire traject bij Santé Partners. Nu een jaar later heb ik in overleg besloten de opleiding te vervolgen bij een wijkteam. De leermomenten zijn daar anders en op dit moment in mijn opleiding sluit dat beter bij mij aan. Santé Partners heeft mij de mogelijkheden gegeven om deze stap te maken. Mijn opleiding gaat gewoon door, maar mijn kennis wordt hierdoor verbreedt. Het is ontzettend mooi om deze verschillende kanten van de zorg tijdens de opleiding te kunnen ervaren. Dat maakt mij als beginnend professional een rijker mens.’

Online openavond 3 februari 2022

Op donderdag 3 februari om 19.00 uur kan je online aanschuiven tijdens onze openavond voor ons modulair opleidingstraject. Tijdens de bijeenkomst vertellen onze collega's van Opleiden & Ontwikkelen je graag meer over hoe het opleidingstraject eruit ziet, willen we je inspireren en kan je al je vragen stellen. 

Dus, heb jij geen diploma in de zorg of een helpende niveau 2 diploma, maar wil je wel heel graag aan de slag? Geen probleem, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Zien we je 3 februari online?

Schrijf je snel in!

 

Ons aanbod voor zij-instromers

- Opleidingstraject waar leren en werken gecombineerd wordt en je uiteindelijk een leuk uitvoerende baan in de zorg krijgt met vaste aanstelling
- Startmomenten verspreid door het hele jaar
- Je kan op ieder niveau uitstromen
- Doorstroommogelijkheden tijdens de opleiding
- Je start in schaal FWG 25 (cao VVT) en gedurende het traject wordt deze aangepast
- Duur van het traject is 2 jaar
- Minimaal contract van 24 uur per week
- Halve schooldag wordt door de werkgever betaald
- De tijd voor begeleiding is opgenomen in je contracturen
- Extra werkbegeleiding

Deze talenten breng jij mee

- Je hebt affiniteit met de zorg
- Je bent digitaal vaardig
- Je bent een teamspeler en flexibel
- Je hebt veel doorzettingsvermogen
- Je kan voor jezelf een goede balans maken tussen werk en privé

En verder hebben wij minder interesse in jouw diploma's en meer in jouw levenservaring!

Ons uniek leer-werktraject

Zoek een leer-werk traject bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.