Als zij-instromer aan de slag in de zorg?

Droom jij er ook wel eens van om te werken vanuit je hart en écht het verschil te maken in iemands leven? Kortom, wil jij aan de slag in de zorg, maar heb je geen (voor-) opleiding of diploma in de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Wij bieden een uniek leer-werktraject waarbij je meteen aan de slag kunt en uiteindelijk je diploma op zak hebt variërend van niveau 2+ tot niveau 4.

Tijdens het hele leertraject kun je rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding. Onze praktijkverbinders staan voor je klaar en ondersteunen je met het opstellen van jouw individuele leerplan. Samen bepalen we wat voor jou haalbaar is, zo werken we aan een optimaal leerklimaat dat past bij jouw leerstijl en voorkeuren: flexibel en op maat.

Bovendien werken onze praktijkverbinders nauw samen met onze opleidingspartners, waardoor je de theorie direct kan toepassen in de praktijk. Via onze social learning omgeving word je gestimuleerd om op een leuke en laagdrempelige manier met studiegenoten en docenten in gesprek te gaan over de stof. Zo leer je van en met elkaar!

Ons aanbod voor zij-instromers

- Opleidingstraject waar leren en werken gecombineerd wordt en je uiteindelijk een leuk uitvoerende baan in de zorg krijgt met vaste aanstelling
- Startmomenten door het hele jaar
- Je kan op ieder niveau uitstromen
- Doorstroommogelijkheden tijdens de opleiding
- Je start in schaal FWG 25 (cao VVT) en gedurende het traject wordt deze aangepast
- Duur van het traject is 2 jaar
- Minimaal contract van 24 uur per week
- Halve schooldag wordt door de werkgever betaald
- De tijd voor begeleiding is opgenomen in je contracturen
- Extra werkbegeleiding

Deze talenten breng jij mee

- Je hebt affiniteit met de zorg
- Je bent digitaal vaardig
- Je bent een teamspeler en flexibel
- Je hebt veel doorzettingsvermogen
- Je kan voor jezelf een goede balans maken tussen werk en privé

En verder hebben wij minder interesse in jouw diploma's en meer in jouw levenservaring!

Ons uniek leer en werk traject

Meer informatie of een dagje meelopen?

Wil je een keer meelopen in de zorg om te proeven of het werken in de zorg echt bij je past? Dat kan, je maakt dan gelijk kennis met onze cliënten en je toekomstige collega’s. Of wil je graag meer informatie en kijken wat er voor jouw mogelijk is? Neem dan contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op!

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.