We zijn gestart met een vaste flexpool in Rivierenland, te beginnen bij de regio West Betuwe. Werken binnen de flexpool bied je de kans om diverse locaties van Santé Partners te verkennen, zowel in onze woonvormen als in de wijkverpleging. Dit initiatief stelt Santé Partners in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden in roosters, zoals ziekte, vakanties en piekmomenten, waardoor de continuïteit van zorg voor cliënten gegarandeerd blijft.

Ben je al werkzaam bij Santé Partners? En wil je graag meer uren werken of kennis maken met meerdere locaties? Dan is dit een uitstekende gelegenheid om extra uren te maken en tegelijkertijd andere collega's, cliënten en teams te leren kennen.

Solliciteer als flexpoolmedewerker

Bekijk alle vacatures

In de flexpool werken je alle voorkomende diensten die voor jou passend zijn, variërend van de vroege ochtend tot laat in de avond, van 07:00 uur tot 23:00 uur. Ben je een ‘nachtdier’ dan kan je misschien wel een nachtdienst werken in één van onze woonvormen. Je komt te werken in een divers team van gepassioneerde en ervaren professionals die hart hebben voor de zorg. We zijn collegiaal en staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen en constant in gesprek blijven. Als jij iemand bent die graag flexibel wil werken, op de dagen en tijden waarop het jou goed uitkomt is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met onze flexpool.

De voordelen van werken in de flexpool:

  • Zeggenschap over je eigen rooster. Meer of minder werken? Dat bepaal jij!
  • Je werkt door het gehele werkgebied van West Betuwe
  • Net zo flexibel als een ZZP-er, maar zonder alle administratieve rompslomp
  • Eén vaste manager als aanspreekpunt, lekker efficiënt!
  • Toch graag vaste uren willen werken? Ook dat kan!

De flexibiliteit van een flexpoolmedewerker

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.