‘Open Hiring’ houdt in dat je, als je wilt werken, je gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek en cv. Bij ons ben je welkom, ondanks wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding, leeftijd of ervaring en leren we je graag kennen om aan de slag te gaan. Bij Santé Partners zetten wij jouw wensen en mogelijkheden voorop en staat de deur voor je open. Iedereen is welkom. We vragen niet naar je opleiding, leeftijd of ervaring! Bij Santé Partners staan we voor gelijke kansen voor wanneer je op zoek bent naar werk.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • De enige voorwaarde die we stellen voor deze functie is dat jij bij ons langskomt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt.
  • Als je bij ons langskomt, dan ontvangen we je met een kopje koffie of thee.
  • We vertellen je iets over Santé Partners en over de baan.
  • Als dat voor jou goed voelt, zet je jouw naam op een lijst.
  • Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt.

Zo simpel is het! Wij voeren geen sollicitatiegesprek en stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature.

Omdat je bij Santé Partners met kwetsbare mensen gaat werken, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een verplicht onderdeel. 

Collega's Lea en Joyce vertellen je meer...

Bekijk waar je aan de slag kan

Bekijk alle vacatures

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.