Bij Santé Partners doen we er alles aan om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen in hun eigen huis. Dit gebeurt door onze wijkteams die onze cliënten kennen en weten wat zij nog zelf kunnen, wat ze hen kunnen aanleren, wat hun omgeving kan betekenen en wat ze daarnaast nog aan zorg en ondersteuning nodig hebben.

Om in de toekomst iedereen zorg te kunnen blijven verlenen moeten we meer samenwerken en de zorg anders organiseren. Binnen Sante Partners doen we dit door bijvoorbeeld het Volledig Pakket Thuis aan te bieden of met de inzet van slimme digitale middelen.

Ons TTV team (Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen) biedt complexe medische en verpleegtechnische zorg, die normaal in het ziekenhuis wordt gegeven. Door de inzet van onze speciale teams kunnen we ziekenhuisopnames verkorten of zelfs voorkomen. Daarbij kan je denken aan stomazorg, oncologische zorg (denk aan chemotherapie thuis) of complexe wondzorg.

Ook in de laatste levensfase geven wij begeleiding en ondersteuning, thuis of in een hospice, eventueel met pijnbestrijding en palliatieve sedatie. Binnen dit team werken verpleegkundigen die door kennis en vaardigheden bekwaam en bevoegd zijn om complexe, medische en verpleegtechnische zorg te verlenen.

Ga binnenkort aan de slag als...

Bekijk alle vacatures

Vooroordelen over de wijkverpleging

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.